Welkom bij de derde show van de Hardcore Podcast. In deze show neemt Recype je mee in een mix toegewijd aan vocalist Tha Watcher. Mercenary has een lang gesprek met The Voice of Mayhem waarin hij onthult hoe zijn schema eruit ziet.

Het eerste deel van de mix bevat collabs van Tha Watcher met niemand minder dan Decipher & Shinra, Noize Supressor, Korsakoff en anderen

Skip to: 07:12 Eerste deel van DJ Recype zijn mix.

Als eerste item hebben de ‘Ex-sample’, hierin onthult Mercenary de sample uit de track Delusion van Outblast & Angerfist – Delusion

Skip to: 25:48 Ex-sample door Mercenary.

Herkende jij deze sample? We gaan verder met het tweede deel van Recype zijn mix. Hier hoor je tracks van Ophidian, Dither & N-Vitral plus collabs van Tha Watcher samen met Tha Playah, Dyprax en Re-style. Maar als pareltje willen we de track ‘Voice Of Mayhem’ uitlichten. Deze mega hardcore klassieker is denk ik wel het meest meegezongen anthem ooit.

Skip to: 31:07 Tweede deel van Recype zijn mix.

Tijdens het interview met Tha Watcher onthult hij zijn werkwijze en onthult hij een belangrijke beslissing in zijn persoonlijke leven.

Skip to: 59:05 Tha Watcher’s Interview

In het derde deel van Recype zijn mix komen tracks aan de orde van Masters of Ceremony, Tears of Fury, PROACTIVE HC, Tha Playah, Promo en Furyan.

Skip to: 1:25:05 Derde deel van Recype zijn mix.

Bijna aangekomen aan het eind van de show en hier gaat het interview verder en onthult Tha Watcher zijn keuze in ons Your ‘Choice Item’ onder het genot van een sappie.

Skip to: 01:45:34 Interview part 2 and Your Choice by Tha Watcher

Outro

Je luisterde naar “The Hardcore Podcast S01E03”

Ps: Een speciaal bedankje aan Mc Zwaargewicht voor de intro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *