Welkom bij The Hardcore Podcast S02E01. We draaien nieuwe platen van Nosferatu, Partyraiser, Hardez, Angerfist en een talent in de frenchcore genaamd Hardez. In deze show heeft The Menace de beste Millennium hardcore tracks uitgezocht en blikken we terug in de tijd. Deze show word gesponsord door Be Yourself Music die ons een cd pakket inclusief usb sticks gestuurd hebben en deze kan jij winnen.

Skip to: 00:24 Intro

Als eerste track draaien wij een track van Hardez. Dit is een artiest uit Oostenrijk en heeft getekend bij het label Enzyme Records. Deze track zal 31 januari uitkomen.

Skip to: 03:37Hardez – Malfunction Machinery

Als tweede track hebben we een collab tussen Nosferatu en Partyraiser. De collab “Street Shit” is onderdeel van de When Worlds Collide waar ook samenwerkingen met Spitnoise en Angernoizer op staan.

Skip to: 08:21 Nosferatu & Partyraiser – Street Shit

Als derde track hebben we een frenchcore talent genaamd Rayvolt. Hij stuurde ons een bootleg die op zijn soundcloud staan. Wij supporten talent dus als jij jouw track in de show wilt hebben stuur ons dan een email.

Skip to: 12:03 Rayvolt – And We Run

The Menace heeft speciaal voor The Hardcore Podcast S02E01 een Millennium hardcore mix gemaakt. We kicken 2020 lekker off met hardcore tracks van: Nosferatu, Korsakoff en de italianen Amnesys, Tommyknocker, Art of Fighters, Placid K en The Stunned Guys. Tevens bevat de mix ook klappers van Angerfist & Crucifier, Ophidian & Ruffneck, Project Omeaga en Enzyme X. Ook zijn wij benieuw of je deze maands Ex-sample kan raden.

Skip to: 19:34 The Menace – Millennium MixWe maken plaats voor een meesterwerkje van Angerfist die bezig is aan zijn Diabolic Dice tour. Zijn album is op onze website te beluisteren in de blog sectie op onze Hardcore Podcast website.

Skip to: 01:22:40 Angerfist – Diabolic Dice

We gaan terug in de tijd naar een speciale plaat waarvan gezegd word dat dit de eerste hardcore track ooit is. Deze is gemaakt door niemand minder dan Marc Acardipane. The Hardcore podcast zal je ook wat geschiedenis uit de hardcore scene met je delen.

Skip to: 01:25:54 Mescalinum United – We Have Arrived

Omdat de co host “Mercenary er niet bij is in deze The Hardcore Podcast S02E01 doen wij een ode en draaien wij een track van hem.

Skip to: 01:36:09 Re-Style feat. Mercenary – We Go Back

We zijn aan het einde van de show. Vergeet niet mee te doen met de prijsvraag door onze sponsor Be Yourself Music.

Outro

Je luisterde naar “The Hardcore Podcast S02E01”

Ps: Een speciaal bedankje aan Mc Zwaargewicht voor de intro in The Hardcore Podcast S02E01.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *