Twee jaar geleden begon het weer behoorlijk te kriebelen bij een bekend drietal uit de hardcore. De oorspronkelijke hosts van MOH Radio Live besloten hun krachten weer te bundelen en maandelijks een podcast te presenteren. Recype, Mercenary & The Menace hebben echter geconstateerd dat de show onvoldoende aansluit bij hun ambities en hebben daarom besloten om met ingang van 1 augustus ermee op te houden.

Recype: “We vonden dat er een echt podium miste voor de hardcore om de diepte in te gaan. Een platform voor nieuwe muziek, met groot respect voor het verleden maar vooral een springplank voor nieuwe initiatieven en nieuwe talenten.” Mercenary: “Vanaf de zijkant zeuren dat dingen beter moeten is makkelijk. Het is veel leuker om dan jouw visie uit te dragen. Het uitzenden van uitgebreide interviews was voor mij heel fijn, met Tha Watcher als belachelijk hoogtepunt: een gesprek van bijna drie uur!” The Menace: “We hebben ongelooflijk veel lol gehad in het uitdenken van het concept, het zoeken naar andere dingen dan wat je al dagelijks op je afgevuurd krijgt. We zijn heel trots op Rayvolt die we geintroduceerd hebben bij het publiek en nu echt heel hard gaat, boden de Noorse Ragnarok een podium en brachten tributes aan de carrieres van Enzyme X en The Stunned Guys om die herinneringen levend te houden. We deden echt iets anders dan andere shows. Mercenary: “Maar we hebben elkaar en ook onszelf in de spiegel aangekeken en geconcludeerd dat er een belangrijke factor is die een obstakel vormde in hoe we het wilden doen: beschikbare tijd. Onze levens zijn het afgelopen jaar veel drukker geworden en konden dat moeilijk combineren met hoe we de show écht wilden doen. We vinden het natuurlijk ook heel jammer, maar het is mooi geweest zo!”

Recype: “We zijn blij dat we het met een flinke stoot humor en goede laatste show kunnen afsluiten, reunited voor de laatste keer na de beperkingen door de coronacrisis. We willen iedereen dan enorm bedanken voor de toffe reacties op de shows in de afgelopen twee jaar. Niet alleen de luisteraars, maar ook onze sponsors, artiesten die hun bijdragen hebben geleverd, iedereen die ons heeft gevolgd via onze socials en natuurlijk onze sterdonateur: Sanne uit Maassluis! Hahaha!” The Menace: “En als die kut-coronacrisis voorbij is, zien we jullie allemaal gewoon weer op de vloer met een biertje! Of we gaan kippies eten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *